Prajitura cu iaurt și fructe de padure fără coacere - de la Madalina

Promo

Instructiuni

Hidratăm gelatina în 70 de ml de apă rece. Turnăm gelatina în lapte fierbinte și amestecăm până se va topi. Într-un bol turnăm iaurtul împreună cu mascarponele și laptele amestecat cu gelatina. Amestecăm totul foarte bine cu un tel, apoi turnăm zahărul de la Coseli si esentele Coseli de vanilie si fructe de padure.Adăugăm fructele de pădure,eu am avut un mix de afine, zmeura si mure, și amestecăm cu grija sa nu le zdrobim.Tapetam o tava de chec sau de tort cu folie alimentara, insiropam piscoturile si turnam peste ele crema. Se lasa la frigider pentru cel putin 4 ore, se rastoarna si se orneaza dupa bunul plac. Pofta buna!

Ingrediente

300 g iaurt grecesc 
100 g zahar vanilinat 
1300 g fructe de padure
100 g piscoturi
100 ml lapte
200 g mascarpone
15 g gelatina
1 lingura esenta de fructe de padure 

1 lingura esenta de vanilie

Produse folosite in aceasta reteta

2,05 Lei
(TVA inclus)

Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate ...

2,25 Lei
(TVA inclus)

Aroma unica pe piata din Romania, special gandita pentru cele mai sofisticate ...

1,86 Lei
(TVA inclus)

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...