Nuci pudrate cu zahar - de la Ramona Daniela

Promo

Instructiuni

Se prepară așa pentru coji: Intr-un bol se pune faina, untul, ouale, praful de copt, zahărul si sarea se amestecă până devine un aluat si se lasă in frigider 2 ore, după, se ia, se face bilute de 4g si se frig pe tiparul de nuci. După ce terminam cu cojile ne apucăm de cremă: biscuiții, nuca si resturile de la nuci se maruntesc la blender, se pune totul intr-un bol, se pune zahărul, cacao, esența de rom, ciocolata topita si se amestecă, după turnam laptele cald peste si se face o crema,se umplu cojile cu crema obținută. Poftă bună.
O rețetă simplă pentru oricine.

 

Ingrediente

pentru circa 100 de nuci
Coji:
600g făină
250g unt moale
4 ouă
10g praf de copt
4lg zahar pudră
1 praf sare.
Crema:
300 ml lapte
200 gr biscuiți sfaramati
200gr nucă măcinată
100 gr ciocolată topită
70 gr zahar pudră
20 g cacao
esențe rom

Produse folosite in aceasta reteta

5,67 Lei
(TVA inclus)

Pudra cacao alcalinizata (10 - 12 % unt de cacao) A se utiliza: - la pr ...

2,05 Lei
(TVA inclus)

Aroma de rom a fost special produsa in laboratorul Coseli pentru Esenta de Ro ...

0,29 Lei
(TVA inclus)

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

2,39 Lei
(TVA inclus)

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...