Cheesecake - de la Maria Claudia

Promo

Instructiuni

Mod de preparare:
Pregateim stratul de biscuiti: zdrobesc biscuitii cu robotul de bucatarie, apoi punen la topit untul cu ciocolata. Le punem peste biscuiti si amestec. Turnam compozitia intr-o forma pentru tort si o dau la frigider 30 minute. 
Crema de mascarpone: vom folosi 2 cutii de mascarpone pe care le vom mixa cu 100 g de zahar pudra de la Coseli si adaugam superesenta de vanilie de la Coseli. Scoatem forma din frigider si punem crema peste stratul de biscuiti. Dupa care o lasam la frgider.
Crema cu unt de arahide: vom folosi 500 ml frisca lichida pe care o mixam cu 100 g zahar pudra de la Coseli. Cand este gata adaugam 3 linguri de unt de arahide si mixam pana la omogenizare. Adaugam crema peste cealalta crema si o lasam din nou la frigider pana facem glazura.
Glazura: topim ciocolata alba cu frisca lichida, untul si zaharul valinilat de la Coseli. Omogenizam. Lasam sa se raceasca si adaugam peste cheesecake.
Se lasa la frigider pana a doua zi, apoi se poate servi. 

Ingrediente

- pentru blat:

250 grame de biscuiti, 100 grame unt si 2 linguri de finetti in doua culori;
- pentru creme:

2 cutii de mascarpone; 500 ml frisca lichida, 200 grame de zahar pudra de la Coseli, o superesenta de vanilie de la Coseli si 3 linguri de unt de arahide;
- pentru glazura:

200 grame de ciocolata alba, zahar vaninilat de la Coseli, 100 ml frisca lichida si 50 grame unt.

Produse folosite in aceasta reteta

1,86 Lei
(TVA inclus)

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...

2,39 Lei
(TVA inclus)

Zaharul pudra Coseli este un zahar cu aroma de vanilie, ce asigura o dispersi ...

4,80 Lei
(TVA inclus)

Superesentele au concetratie mare astfel incat dozajul este diferit de cel al ...