Biscuiti bruni - de la Rahela

Promo

Instructiuni

Mod de preparare:

Punem untul intr-o craticioara mica si il topim. Dupa ce s-a topit, il lasam 5 minute sa se racoreasca putin. Adaugam galbenusul si zaharul, zaharul vanilinat si esenta  si incorporam cu un tel. Adaugam apoi faina toata odata si praful de copt si incorporam bine.

Formam bilute, mai mici decat o nuca, le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le presam usor cu degetele. Coacem biscuitii 15-18 minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade.

Facem un amestec din praful de cacao, zahar si scortisoara. 

Punem biscuitii fierbinti cu fata in amestecul pudra si ii presam usor. 

Ingrediente

  • 1 galbenus
  • 80 g unt
  • 80 g zahar 
  • 1plic de zahar vanilinat
  • 140 g faina
  • esenta de mar cu scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt

Pentru pudrat:

  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura de zahar pudra
  • un praf cat de mic de scortisoara

Produse folosite in aceasta reteta

5,67 Lei
(TVA inclus)

Pudra cacao alcalinizata (10 - 12 % unt de cacao) A se utiliza: - la pr ...

2,05 Lei
(TVA inclus)

Aroma unica pe piata din Romania, special gandita pentru cele mai sofisticate ...

0,29 Lei
(TVA inclus)

Praful de copt Coseli este numai bun “Pentru bucataria ta!”. ...

1,86 Lei
(TVA inclus)

Zaharul vanilinat Coseli este un zahar pudra cu aroma de vanilie, ce asigura ...