Înghețată de casă - de la Lubita
Instructiuni
Mod de preparare:
Pulpa de la piersici se pune într-o pungă, bananele bine coapte, curățate, tăiate rondele se pun și ele într-o pungă și ambele se țin la congelator timp de 2h nu mai mult, apoi se scot, se pun în blender, se adaugă mierea și esența, se mixează bine totul apoi se servește imediat. Se mai pot pune fructe tăiate sau fulgi de cocos pentru decor.
Tips&Tricks:
Înghețata de casă se poate face cam din orice fel de fructe, dar nu ar trebui să lipsească banana. Deoarece aceasta dă textura de cremoasă înghețatei. Dacă fructele folosite sunt dulci, se poate elimina mierea, de asemenea cantitatea de fructe din pungi nu ar trebui să fie prea mare, întrucât nu vor îngheța uniform.
Ingrediente
300g piersici curățate de coajă și sâmbure (doar pulpă)
2 linguri miere de albine
3 banane
1 esență de portocale
Produse folosite in aceasta reteta
3,30 Lei
(TVA inclus)
Esentele Coseli ofera o experienta unica prin miros, culoare si solubilitate. ...